ایران

09145144176 – 09029014178

    

‏۹۰ روش برای یادگیری زبان انگلیسی

تاریخ انتشار:۱۳۹۹-۱۱-۱۴

یادگیری زبان | یادگیری زبان انگلیسی

یادگیری زبان | یادگیری زبان انگلیسی


راه های یادگیری زبان انگلیسی

 

یادگیری زبان انگلیسی

امروزه یادگیری زبان انگلیسی برای هر کسی از ملزومات است که باید بهش پرداخته شود. هر چقدر زمان میگذرد نیاز ما به یادگیری آن بیشتر میشود و از همین رو، ما را به فکر چاره اندیشی برای اندک اطلاعات ما در این زمینه می اندازد.

توصیه ی ساده ما برای قرار دادن شما در مسیر سلیس و روان صحبت کردن به زبان انگلیسی این است که انگلیسی را به شکل پویا و زنده بیاموزید.

در اینجا ۹۰ نکته (بدون ترتیب خاص) نوشته شده است که میتوانید با انجام آنها مهارت های زبان انگلیسی خود را تقویت کنید

  1. در یادگیری زبان انگلیسی از اشتباه کردن نترسید. اعتماد به نفس داشته باشید. شما زمانی میتوانید خود را تصحیح کنید که اشتباه کنید.
  2. خودتان را با انگلیسی احاطه کنید. خودتان را در محیطی که در آن تماما انگلیسی صحبت میشود قرار دهید تا بتوانید به صورت گذرا یاد بگیرید. این کار بهترین راه برای تقویت مکالمه است
  3. هرروز تمرین کنید. برای خودتان برنامه ی مطالعه تنظیم کنید. تعیین کنید که چه مدت در هفته میخواهید برای مطالعه و یادگیری صرف کنید و طبق آن عمل کنید. یک مسیر کلی را پایه گذاری کنید.
  4. به دوستان و خانواده تان درباره ی برنامه ی مطالعه ی خود بگویید. آن ها را برای فشار آوردن به شما برای مطالعه برانگیزید و همچنین اجازه ی برهم زدن مطالعه تان را به آن ها ندهید.
  5. ۴ مهارت اصلی را تمرین کنید: خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن بر یادگیری زبان انگلیسی بسیار موثرند. نیاز است بر روی آنها تمرکز کنید تا یاد بگیرید
  6. دفتر یادداشتی از کلمات جدیدی که یاد میگیرید داشته باشید. از آن ها در جملات استفاده کنید و سعی کنید زمانی که صحبت میکنید حداقل ۳ بار از آنها استفاده کنید.
  7. به خاطر سپردن لیست ها یکی از رایج ترین روش ها برای یادگیری واژگان برای آزمون است. این تمرین تنها برای یادگیری کوتاه مدت خوب است زیرا شما معمولا اطلاعاتی که برای آزمون به خاطر سپرده اید را در ذهن نگه نمیدارید.
  8. از ساعت بدن خود استفاده کنید. اگر صبح برای شما مناسب نیست، عصر مطالعه کنید.
  9. حفظ کلمات برای شما آسان تر میشود اگر بیشتر به جای صرفا حفظ خود کلمه، سعی کنید آنها را در ساختار جمله یاد بگیرید.
  10. برای طرح آزمون برنامه ریزی کنید. اگر نیاز به مطالعه برای چیزی داشته باشید بیشتر تلاش خواهید کرد.
  11. با این حال، بهتر است که تنها برای دادن یک آزمون مطالعه نکنید. بزرگتر فکر کنید. وقتی مهارت خوبی در انگلیسی داشته باشید چه میتوانید بکنید؟ کیفیت زندگی شما چطور بهبود مییابد؟
  12. برای خودتان هدف بلند مدت تعیین کنید. بر روی رسیدن به آن تمرکز کنید.
  13. برای خودتان هدف های کوتاه مدت نیز تعیین کنید و پس از رسیدن به هر کدام به خودتان پاداش بدهید.
  14. محیطی که در آن دوست دارید مطالعه کنید را برای خودتان بسازید، نه به این دلیل که این کار را باید انجام دهید. شما بهتر می آموزید هنگامی که یادگیری به دلیل خواست خود شماست.
  15. بدانید که چه چیزی برای شما بهترین است. فکر کنید چه روش هایی برای شما در گذشته موفقیت آمیز بوده است و با آن ها پیش بروید.
  16. بفهمید که چگونه یاد میگیرید. میتواند حفظ کردن، خواندن، صحبت کردن، خلاصه نویسی یا روش های دیگر باشد. بدانید که چگونه به بهترین نحو مطالعه میکنید. این میتواند در مکانی بی صدا به تنهایی یا در جمع باشد.
  17. کمک بگیرید! اگر چیزی را نمیفهمید باید از کسی بپرسید. از معلم خود، همکلاسی هایتان یا دوستانتان کمک بخواهید.
  18. مرور کنید! مرور کنید! مرور کنید! مطمئن شوید که برای مرور چیز هایی که در گذشته آموخته اید زمان صرف میکنید.
  19. مطالعه ی بیشتر از ۳۰ دقیقه به یک باره به تنهایی خوب نیست. استراحت های منظم داشته باشید، وارد هوای آزاد شوید و حرکات کششی با پاهای خود انجام دهید.
  20. برای رسیدن به سطح بالاتر عجله نداتشه باشید. روی سطحی که در حال حاضر در آن هستید تمرکز کنید.
  21. به جای تلویزیون، DVD ها را تماشا کنید. بهتر است از چیزی که میتوانید دوباره مشاهده کنید استفاده کنید تا اطلاعاتی که بار اول جا انداختید را به دست بیاورید.
  22. تماشای تلویزیون تنها شانس شنیدن برای بار اول به طور صحیح را به شما میدهد. در یادگیری زبان انگلیسی به این موضوع دقت کنید. این برای دانش آموزان سطح بالا بهتر است و میتواند تمرین فوق العاده ای برای صحبت با کسانی که به زبان مادری انگلیسی صحبت میکنند باشد.
  23. کتاب های سطح بندی شده یا “graded readers” بخوانید. این کتاب ها به طور خاص برای یادگیری زبان انگلیسی در سطح شما نوشته شده اند. یک رمان کامل را بخوانید. بله شما میتوانید انجامش دهید! احساس بسیار خوبی پس ازخواندنش پیدا میکنید.
  24. کتاب های کودکان کلمات ساده تری دارند و جایگزین خوبی برای کتاب های سطح بندی شده هستند.
  25. روزنامه ها جاهای خوبی برای پیدا کردن جملات مجهول هستند. مقاله بخوانید و به دنبال جملات مجهول باشید.
  26. در ابتدا به دنبال معنی کلی باشید. نگران فهمیدن تک تک کلمات نباشید، سپس برگردید و به دنبال کلمات جدید باشید.
  27. برای کلمه ای در یک جمله که آن را متوجه نمیشوید، به کلمات اطرافش نگاه کنید. آن کلمات شما را راهنمایی میکنند. تلاش کنید معنی کلمه را با استفاده از متن حدس بزنید.
  28. ریشه کلمات را باد بگیرید. آن ها برای حدس معانی کلمات به شما کمک میکنند. به عنوان مثال: min = small
  29. زمانی که واژه ی جدیدی می آموزید، درباره ی اشکال دیگر آن فکر کنید:   Beautiful (صفت), beauty (اسم), beautifully (قید)
  30. پیشوند ها (dis-, un-, re-) و پسوند ها (-ly, -ment, -ful) را یاد بگیرید، به شما کمک میکند تا معنی واژه ها را یاد بگیرید و واژه نامه ی خود را بسازید.
  31. انگلیسی، بر خلاف ژاپنی یا فرانسوی، از استرس در کلمات استفاده میکند. برای کلمات جدید، بخش ها را بشمارید و جای استرس را پیدا کنید. تنها یک استرس برای هر کلمه و همیشه در حرف صدا دار. افعال دو بخشی روی بخش دوم استرس دارند (beGIN). اسامی (TEAcher) و صفت های دو بخشی (HAPpy) بر روی بخش اول استرس دارند برای درک بیشتر استرس کلمات اینجا کلیک کنید.
  32. برای یادگیری زبان انگلیسی هرزمان که میتوانید از انگلیسی استفاده کنید. به همین سادگی!
  33. از زبان خود به انگلیسی ترجمه نکنید. مانند انگلیسی فکر کنید تا روان بودن خود را بهبود ببخشید. با خود صحبت کنید.
  34. شما نمیتوانید انگلیسی را از یک کتاب بیاموزید. درست مانند رانندگی، شما تنها با انجام دادن آن میتوانید آن را یاد بگیرید.
  35. طبیعی ترین راه یادگیری گرامر به وسیله ی صحبت کردن است.
  36. دفترچه ی انگلیسی داشته باشید. با نوشتن چند جمله در روز شروع کنید و سپس به بیشتر نوشتن عادت کنید؛ این روش نیز در یادگیری زبان انگلیسی به شما کمک خواهد کرد.
  37. چرا وبلاگ آنلاین راه اندازی نمیکنید تا نوشته های خود را با دنیا به اشتراک بگذارید؟
  38. برای بهتر شدن در نوشتن هر ایده و تفکری که به ذهنتان می آید را روی کاغذ بدون نگرانی از گرامر و املا پیاده کنید. سپس درباره ی ساختمان جمله فکر کنید. پس از آن، نوشته ی خود را با گرامر و املای خوب بنویسید.در نهایت، آن را بخوانید یا به فرد دیگری بدهید تا اشتباهاتتان را بررسی کند.
  39. در یادگیری زبان انگلیسی به علائم نگارشی توجه کنید از آنجا که میتواند چیزی که سعی میکنید بگویید را کاملا تغییر دهد. تفاوت بین معنی این دو جمله را بررسی کنید: “A woman without her man is nothing” and “A woman: without her, man is nothing”.
  40. بخوانید! صدای زیبایتان را به دنیا نشان دهید! آهنگ های انگلیسی را یاد بگیرید و همراه آن ها بخوانید تا سلیس بودن و لحن خود را بهبود بخشید.
  41. دوستی برای نامه نگاری پیدا کنید یا از چت روم ها، فروم ها و سایت های اجتماعی استفاده کنید. اگر نمیتوانید با کسی انگلیسی صحبت کنید، این بهترین روش است.
  42. به چند جمله گوش بدهید سپس چیزی که شنیدید را تکرار کنید. روی ریتم و لحن تمرکز کنید.
  43. رادیوی انگلیسی در خانه داشته باشید. حتی اگر مدام به آن گوش نمیدهید، باز هم گوش های خود را تمرین میدهید.
  44. با سی دی بلند بخوانید. این روش برای لحن، تلفظ و ریتم بسیارخوب است.
  45. ۴۵.          به سی دی یا دوست خود گوش دهید و چیزی که میشنوید را بنویسید.
  46. هیچکس دوست ندارد صدای خودش را گوش کند، اما شجاع باشید و امتحانش کنید! صدای خود را ضبط کنید و به تلفظ و لحن خود گوش دهید. این به شما کمک میکند تا بخش هایی که در آن ها مشکل دارید را بشناسید.
  47. از معلم خود اجازه بگیرید تا درسش را ضبط کنید. این روشی عالی برای مرور کردن است. همچنین میتوانید به سرعت صحبت کردن معلمتان و لحن او گوش دهید.
  48. از لغت نامه ی انگلیسی/انگلیسی استفاده کنید از آنجا که به شما کمک میکند تا انگلیسی فکر کنید و ترجمه نکنید.
  49. اگر واژه نامه ی انگلیسی/انگلیسی ترسناک به نظر میرسد، لغت نامه هایی برای دانش آموزان وجود دارد که برای دانش آموزان انگلیسی در سطح شما مناسب است.
  50. بیش از حد به واژه نامه ی خود تکیه نکنید. واژه نامه ی شما باید کمک باشد، نه معلم اصلی شما. سعی کنید معنی کلمات را حدس بزنید تا اینکه مستقیما به واژه نامه ی خود مراجعه کنید.
  51. تسلیم نشوید! مثبت باشید! گاهی حس میکنید با سرعت خوبی یاد نمیگیرید. هرکسی اینطور حس میکند، نگران نباشید. در نهایت به هدف میرسید. در یادگیری زبان انگلیسی هیچ وقت نا امید نباشید.
  52. از آن لذت ببرید! یادگیری  زمانی لذت بخش است که با تفریح همراه باشد.
  53. اگر زمان صحبت کردن مضطرب میشوید، قبل از گفتن چیزی دو بار نفس عمیق بکشید. زمانی که احساس راحتی داشته باشید بهتر صحبت خواهید کرد.
  54. با نگاه کردن به کتاب ها و سی دی هایی که در گذشته استفاده میکردید به خودتان انگیزه بدهید. اکنون شما از اینکه چطور  آن ها انقدر آسان برای شما به نظر میرسند غافلگیر میشوید! تبریک! سطح شما در حال پیشرفت است!
  55. شما هرگز برای یادگیری انگلیسی بیش از حد پیر یا جوان نخواهید بود. برای یاد نگرفتن بهانه نیاورید. منتظر چه هستید؟
  56. ۵۶.          به تعویق انداختن و تاخیر میتواند از موفقیت شما جلوگیری کند. برای جلوگیری از تعویق، مهم است که بدانید که آیا این تعویق برای یاد نگرفتن است یا عادت بد شما است.
  57. اگر هنوز نتیجه ای که میخواستید را نگرفته اید، به این دلیل نیست که شما در زبان خوب نیستید، بلکه به این دلیل است که هنوز راه مخصوص به خود را برای یاد گیری پیدا نکرده اید.
  58. از منابعی که با سطح شما همخوانی دارد استفاده کنید. از متون یا تمرینات شنیداری ای که بیش از حد سخت یا آسان هستند استفاده نکنید. از تمریناتی استفاده کنید که شما را به چالش میکشند ولی در عین حال ناامید نمیکنند.
  59. نگران عالی کردن لهجه ی خود نباشید. اینکه لهجه ی خود را حفظ کنید بخش مهمی از هویت فرهنگی شما است. کسانی که انگلیسی را به زبان مادری صحبت میکنند از شنیدن انگلیسی با لهجه لذت میبرند.
  60. انواع متعددی از انگلیسی وجود دارد: بریتانیایی، آمریکایی، آفریقای جنوبی و غیره. هیچ کدام از آن ها اشتباه نیستند. انگلیسی انگلیسی است.
  61. از تفاوت ها در انگلیسی بریتانیایی و آمریکایی اطلاع داشته باشید و کلمات خود را با توجه به آن ها انتخاب کنید. برای مثال: Elevator (US) / Lift (British).
  62. همراه خود کارت های راهنما داشته باشید. کارت های کوچکی وجود دارند که میتوانید کلمات جدید را روی آن ها بنویسید. میتوانید آن ها را بیرون بیاورید و هر زمانی که یک دقیقه وقت آزاد دارید به آن ها نگاه بیندازید.
  63. از کاغذ های یادداشت استفاده کنید و به اطراف خانه بچسبانید. میتوانید از آن ها برای برچسب زدن به چیز ها استفاده کنید. یکی از آن ها را روی سگ خود بچسبانید!
  64. شما نباید افعال عبارتی (دو کلمه ای) را نادیده بگیرید، صد ها فعل دو کلمه ای در انگلیسی وجود دارند و به طور گسترده استفاده میشوند. هرچه بیشتر روی معنی آن ها تمرکز کنید، بیشتر میتوانید معنی افعال عبارتی جدید را حدس بزنید. شما به مرور الگوی آن ها را خواهید شناخت.
  65. از  بینش خود استفاده کنید. حدس های ساده و بدون فکر داشته باشید. از اینکه معمولا چند بار حدس اول شما حدس درست میشود غافلگیر خواهید شد. همانطور که قبلا گفتیم، اعتماد به نفس داشته باشید.
  66. تفکرات خود را جمع کنید. یک ثانیه برای فکر کردن درباره ی اینکه چه میخواهید بگویید صرف کنید. شما گرامر را بلد هستید، اما شاید زمانی که صحبت میکنید از آن درست استفاده نکنید.
  67. با افراد جدید ملاقات کنید. تلاش کنید با کسانی که به انگلیسی حرف میزنند نزدیک تر شوید. میتوانید به یک کلاب بپیوندید.
  68. اولین نفری باشید که مکالمه را شروع میکند. سعی کنید مکالمات را ادامه دهید و از کلمات شنیداری ((‘really?’ / ‘go on…’/ ‘what happened then?’) استفاده کنید. منتظر دیگران نباشید تا با شما حرف بزنند. شما شروع کنید!
  69. بحث کنید. درباره ی موضوعات در یک گروه حرف بزنید. هر شخص باید دیدگاهی انتخاب کند (حتی اگر با آن موافق نیستید) و در گروه درباره اش بحث کند. مطمئن شوید که منظور خود را انتقال میدهید. یاد بگیرید که خوب گوش بدهید. خوب گوش دادن در کلاس کمک میکند و باعث میشود در جلسات مطالعه ی گروهی بیشتر یاد بگیرید و بیشتر نقش داشته باشید. روی شخصی که در حال صحبت است تمرکز کنید. توسط دیگران یا اتفاقات تمرکز خود را از دست ندهید. با چشمان و گوش های خود روی گوینده تمرکز کنید. حرکاتی که گوینده انجام میدهد تا بیشتر شنیده شود را دنبال کنید. میتواند کمک کند که چیزی که از دیگران میشنوید تکرار شود تا تفکراتشان را درک کنید.
  70. تنها یادگیری کلمات انگلیسی کافی نیست. شما میتوانید به یک طوطی کلمات فارسی را یاد بدهید اما بدین معنی نیست که میتواند فارسی حرف بزند! شما نیاز دارید که درکی از گرامر داشته باشید.
  71. زمان های افعال توسط کسانی که به انگلیس حرف میزنند برای زمان انجام کار ها استفاده میشود. شاید شما در زبان خود اصطلاحات مشابه نداشته باشید. این مهم است که این زمان ها و زمان استفاده از آن ها را بلد باشید.
  72. انگلیسی افعال بی قاعده ی متعددی دارد. شما باید در آن ها تمرین داشته باشید.
  73. ادامه دهید! اگر شما از انگلیسی صحبت کردن برای مدتی دست بکشید، متوجه خواهید شد که سطح شما پایین می آید و تمام تلاش سخت شما هدر رفته است.
  74. با یک نمره ی امتحانی بد ناامید نشوید. گاهی دانش آموزان توانایی قبول شدن در یک آزمون انگلیسی را دارند، اما نمیتوانند با کسانی که انگلیسی حرف میزنند ارتباط برقرار کنند. اگر میتوانید راحت انگلیس حرف بزنید، باید به خودتان افتخار کنید.
  75. به یاد داشته باشید که تا زمانی که تمام تلاش خود را بکنید، موفق میشوید!
  76. با یک دوست، انگلیسی را بیاموزید. در این صورت کسی را خواهید داشت که بتوانید با او تمرین کنید و به یکدیگر برای مطالعه انگیزه دهید.
  77. به یاد داشته باشید، شکل نوشتاری انگلیسی شبیه چیزی که تلفظ میشود نیست. برای مثال “ough” بیش از ۶ تلفظ دارد. خود را با الفبای فونتیک آشنا کنید. این الفبا به شما کمک میکند تا کلمات را در واژه نامه به درستی تلفظ کنید.
  78. به صدای “schwa” [ə] – حرف بی صدا و بدون استرس – عادت کنید. “Schwa” رایج ترین واج در انگلیسی است. برای مثال “a” در about و “u” در supply.
  79. به یاد داشته باشید که پیشرفت کردن زمانی که سطحمان بالا است بیشتر طول میکشد. معمولا بیشترین پیشرفت زمانی صورت میگیرد که در آغاز راهیم. فکر نکنید که از جایی به بعد دیگر نمی آموزید، تنها به این شکل است که پیشرفت نامحسوس تر است.
  80. برای یادگیری زبان انگلیسی مطمئن شوید که انگلیسی شما با موقعیت سازگار است. اشکالی ندارد که از اصطلاحات با دوستان خود استفاده کنید اما نه در یک جلسه ی شغلی.
  81. انگلیسی در کتاب ها معمولا با شکلی که ما در حالت عادی حرف میزنیم تفاوت دارد. برای یادگیری اصطلاحات عادی، فیلم تماشا کنید.
  82. هنگام فکر کردن، ما معمولا کلمات را به همدیگر پیوند میدهیم تا دو کلمه مانند هم صدا بدهند. به عبارت ساده، ما کلماتی که با حرف بی صدا تمام میشوند را با کلماتی که با حرف صدادار آغاز میشوند پیوند میدهیم (بی صدا > صدا دار). کلماتی که با حرف صدا دار تمام میشوند را با کلماتی که با حرف صدادار آغاز میشوند پیوند میدهیم (صدا دار > صدا دار). برای بهبود گوش دادن و تلفظتان اینگونه تمرین کنید.
  83. از اینترنت استفاده کنید. اینترنت پر از منابعی است که به شما کمک میکند تا یاد بگیرید.
  84. درباره ی نقاط قوت و ضعف خود فکر کنید. بخش هایی که میخواهید در آن ها پیشرفت کنید را بنویسید و روی پیشرفت آن ها کار کنید. البته، نقاط قوت خود را نادیده نگیرید. برای خوب عمل کردنتان به خود تبریک بگویید!
  85. اشتباهات خود را کنار بگذارید. احتمالا اشتباه گرامری مشابه را بار ها و بار ها تکرار میکنید. از نتایج آزمون های انگلیسی به عنوان ابزار یادگیری استفاده کنید. سراغ اشتباهات خود بروید و یکی یا دو تا از آن هایی که میخواهید رویشان تمرکز کنید را انتخاب کنید. از کتاب گرامری مورد علاقه ی خود برای بررسی قواعد استفاده کنید.
  86. از article درست استفاده کنید (a/an, the). بدانید که این قاعده فراتر از غیر خاص و خاص است. برای مثال: a university (an university درست نیست زیرا با حرف بی صدا شروع میشود). An hour (a hour درست نیست زیرا h معمولا خوانده نمیشود).
  87. برای روان بودن، از تمرین تصویری استفاده کنید. پیش از اینکه به آن رستوران بروید فکر کنید که گارسون احتمال دارد چه چیزی به شما بگوید. به عباراتی که میخواهید استفاده کنید فکر کنید.
  88. برای خود معلم تایید شده داشته باشید. چه کسی میخواهد اشتباه بیاموزد؟
  89. هیچکس نمیتواند تمام زبان انگلیسی را یاد بگیرد. نیازی به نگرانی برای تلاش کردن نیست. یک میانبر مفید برای یادگیری این است که در انگلیسی ما کلمات بسیاری داریم که تلفظ مشابه دارند، اما با معنی و املای متفاوت. برای مثال، “come here” تلفظی مشابه “I can hear the  birds” دارد. شاید شما برای شکل دادن واژگان با دانستن معانی متفاوت راحت تر باشید.
  90. مکانی راحت و ساکت برای مطالعه ی بی صدا پیدا کنید. شما به جایی برای تمرکز ۱۰۰% نیاز دارید.



دیدگاه ارزشمند خود را ثبت نمائید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همین حالا ثبت نام کن!

برای مشاهده دوره های آموزشی کلوپ نخبگان کلیک کنید
  • کارشناسی ارشد فیزیک ذرات از دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • دانشجوی دکترای فیزیک ذرات از دانشگاه شهید باهنر کرمان 1399 تا 1403 و رتبه 100 آزمون دکترای فیزیک
  • دبیر رسمی اموزش پرورش با ۱۵سال سابقه تدریس در مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان و هیئت امنایی و غیر انتفاعی در کرمان و شهرستان ها
  • تدریس در مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان شهرستانهای استان کرمان